Bog & idéMichael J. Fox

Bøger skrevet af Michael J. Fox

Læs mere om Michael J. Fox
2 produkter
2 produkter
Op med hovedet
Op med hovedetMichael J. Fox
79,95 DKK
EBOG
(0)
Op med hovedet
En heldig mand
En heldig mandMichael J. Fox
79,95 DKK
EBOG
(0)
En heldig mand

Mere om Michael J. Fox

Der er flere bøger fra Michael J. Fox tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fox' nyeste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Michael J. Fox' bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality" udgivet af Headline Book Publishing - "Op med hovedet" udgivet af Rosenkilde - "Op med hovedet" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "En heldig mand" udgivet af Rosenkilde

Bøger af Michael J. Fox

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Michael J. Fox hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Fox' bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Fox er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality" af Michael J. Fox

Hos Bog & idé er "No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Headline Book Publishing.

"Op med hovedet" af Michael J. Fox

Det er muligt at købe Michael J. Fox' "Op med hovedet" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael J. Fox