Bog & idéMichael Perlmutter

Bøger skrevet af Michael Perlmutter

Læs mere om Michael Perlmutter
1 produkter
1 produkter
En podekvist
En podekvistAkiba Perlmutter
199,95 DKK
Hæftet
(0)
En podekvist

Mere om Michael Perlmutter

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Michael Perlmutter. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Perlmutters seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit liv i Thylejren 1975-1984" udgivet af Skriveforlaget - "Mit liv i Thylejren" udgivet af Bogpartner - "En podekvist" udgivet af Bogpartner - "Mit liv som bog 1944 - 2014" udgivet af Bogpartner - "Mit liv i Thylejren" udgivet af Jordhulen¤ved Skriveforlaget - "Mit liv som bog 1944-2014" udgivet af Skriveforlaget - "Mit liv i Thylejren" udgivet af Jordhulen¤ved Skriveforlaget - "Mit liv i Thylejren" udgivet af Jordhulen¤ved Skriveforlaget - "En podekvist" udgivet af Skriveforlaget

Bøger skrevet af Michael Perlmutter

Michael Perlmutter har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Perlmutters bøger kommer i flere formater. Perlmutters bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Perlmutters "Mit liv i Thylejren 1975-1984"

Hos Bog & idé er "Mit liv i Thylejren 1975-1984" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Skriveforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mit liv i Thylejren" af Michael Perlmutter

Hos Bog & idé er "Mit liv i Thylejren" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Mit liv i Thylejren" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogpartner.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Perlmutter