Bog & idéMichael Thing

Bøger skrevet af Michael Thing

Læs mere om Michael Thing
7 produkter
7 produkter
Boldbasis i gymnasiet og hf
BOEGERTILSTAERKPRIS
Boldbasis i gymnasiet og hfMichael Thing & Lone Friis Thing
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Boldbasis i gymnasiet og hf
Fra idé til app
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra idé til appSteven Højlund
288,96 DKK
Paperback
(0)
Fra idé til app
Feedback og refleksion
Feedback og refleksionCarsten Iskov Kopp
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Feedback og refleksion
Tal og køn
Tal og kønKenneth Arensborg
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Tal og køn
From Idea to App
BOEGERTILSTAERKPRIS
From Idea to AppSteven Højlund
288,96 DKK
Paperback
(0)
From Idea to App
Startup
BOEGERTILSTAERKPRIS
StartupMichael Thing
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Startup
Innovation
BOEGERTILSTAERKPRIS
InnovationKirsten Wissing
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Innovation

Mere om Michael Thing

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Michael Thing. På listen nedenfor har du de nyeste af Things bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Michael Things bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Innovation" udgivet af Praxis - "Feedback og refleksion" udgivet af Systime - "From Idea to App" udgivet af Samfundslitteratur - "Fra idé til app" udgivet af Samfundslitteratur - "Tal og køn" udgivet af Systime - "Startup" udgivet af Akademisk Forlag - "Boldbasis i gymnasiet og hf" udgivet af Frydenlund

Michael Things bøger

Du kan købe syv bøger af Michael Thing her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Things bøger kommer i udvalgte formater. Things bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Things "Innovation"

Det er muligt at købe Michael Things "Innovation" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Praxis, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Feedback og refleksion" af Michael Thing

Hos Bog & idé er "Feedback og refleksion" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Thing