Bog & idéMichelle Conder

Bøger skrevet af Michelle Conder

Læs mere om Michelle Conder
4 produkter
4 produkter
Efter Las Vegas
Efter Las VegasMichelle Conder
49,95 DKK
EBOG
(0)
Efter Las Vegas
Beskytteren
BeskytterenMichelle Conder
49,95 DKK
EBOG
(0)
Beskytteren
Den højeste pris
Den højeste prisMichelle Conder
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den højeste pris
Pigen bag det dårlige ry/Når tiden er inde
Pigen bag det dårlige ry / Når tiden er indeMichelle Conder
69,95 DKK
EBOG
(0)
Pigen bag det dårlige ry / Når tiden er inde

Mere om Michelle Conder

Hvis du søger en bog fra Michelle Conder, finder du et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Conder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efter Las Vegas" i serien "Julia¤Chatsfield" udgivet af Harlequin - "Den højeste pris" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Beskytteren " i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Håbløst forelsket" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Den højeste pris" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Efter Las Vegas" i serien "Julia¤Chatsfield" udgivet af Harlequin - "Beskytteren" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Pigen bag det dårlige ry/Når tiden er inde" i serien "Julia" udgivet af Harlequin

Mere om Michelle Conders bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Michelle Conder hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Michelle Conder bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Conder udgivet i serier, og så er bøgerne udgivet af Harlequin.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michelle Conders "Efter Las Vegas"

Hos Bog & idé er "Efter Las Vegas" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Julia¤Chatsfield". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.

Michelle Conder "Den højeste pris"

Det er muligt at købe Michelle Conders "Den højeste pris" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Julia". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Michelle Conder