Bog & idéMicki Cheng

Bøger skrevet af Micki Cheng

Læs mere om Micki Cheng
5 produkter
5 produkter
Din bedste kogebog
Din bedste kogebogMicki Cheng
219,95 DKK
Hardback
(0)
Din bedste kogebog
Børneavisens kogebagebog
Børneavisens kogebagebogMicki Cheng
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Børneavisens kogebagebog
Din bedste bagebog
Din bedste bagebogMicki Cheng
149,95 DKK
EBOG
(2)
Din bedste bagebog
Mickis kager - når det skal være rigtig hyggeligt
Mickis kagerMicki Cheng
139,95 DKK
e-bog
(1)
Mickis kager
Din bedste kogebog
Din bedste kogebogMicki Cheng
149,95 DKK
EBOG
(0)
Din bedste kogebog

Mere om Micki Cheng

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Micki Cheng. På listen nedenfor finder du de seneste af Chengs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børneavisens kogebagebog" udgivet af Politikens Forlag - "Mickis kager" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mickis kager - når det skal være rigtig hyggeligt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Micki Chengs bøger

Du kan bestille tre bøger af Micki Cheng her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Micki Cheng bøger i flere forskellige formater. Chengs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Børneavisens kogebagebog" af Micki Cheng

Hos Bog & idé er "Børneavisens kogebagebog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Micki Cheng "Mickis kager"

Hos Bog & idé er "Mickis kager" tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Mickis kager" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Micki Cheng