Bog & idéMie Hald

Bøger skrevet af Mie Hald

Læs mere om Mie Hald
3 produkter
3 produkter
Dødsvalsen
STREAM
DødsvalsenMie Hald
109,95 DKK
Lydbog
(11)
Dødsvalsen
Dødsvalsen
DødsvalsenMie Hald
99,00 DKK
e-bog
(11)
Dødsvalsen
Dødsvalsen
DødsvalsenMie Hald
99,95 DKK
Paperback
(11)
Dødsvalsen

Mere om Mie Hald

Der findes en del bøger skrevet af Mie Hald til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Halds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødsvalsen" udgivet af Brændpunkt - "Dødsvalsen" udgivet af Brændpunkt

Bøger af Mie Hald

Der er to tilgængelige bøger af Mie Hald hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Mie Hald bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hald er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Brændpunkt.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mie Halds "Dødsvalsen"

Det er muligt at købe Mie Halds "Dødsvalsen" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Dødsvalsen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Dødsvalsen" af Mie Hald

Det er muligt at købe Mie Halds "Dødsvalsen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mie Hald