Bog & idéMika Sun Black

Bøger skrevet af Mika Sun Black

Læs mere om Mika Sun Black
2 produkter
2 produkter
Den lille
Den lilleAlfabeta
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Den lille
Grammatik og Snak
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grammatik og SnakMika Sun Black
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Grammatik og Snak

Mere om Mika Sun Black

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Mika Sun Black. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Black.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grammatik og Snak" udgivet af Alfabeta - "Den lille" i serien "Ej serie Alfabeta" udgivet af Alfabeta - "Den lille" udgivet af Alfabeta

Mere om Mika Sun Blacks bøger

Mika Sun Black har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Blacks bøger som hæftet. Bøgerne af Black er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Alfabeta.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mika Sun Blacks "Grammatik og Snak"

Det er muligt at købe Mika Sun Blacks "Grammatik og Snak" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alfabeta.

Mika Sun Black "Den lille"

Det er muligt at købe Mika Sun Blacks "Den lille" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ej serie Alfabeta". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfabeta.
Detaljer
Fulde navn:
Mika Sun Black