Bog & idéMikael Frausing

Bøger skrevet af Mikael Frausing

Læs mere om Mikael Frausing
4 produkter
4 produkter
Turistlandet
TuristlandetMikael Frausing
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Turistlandet
Turistlandet
BOEGERTILSTAERKPRIS
TuristlandetMikael Frausing
107,86 DKK
Indbundet
(3)
Turistlandet
Turistlandet
TuristlandetMikael Frausing
79,95 DKK
EBOG
(3)
Turistlandet
Turistlandet
TuristlandetMikael Frausing
79,95 DKK
EBOG
(3)
Turistlandet

Mere om Mikael Frausing

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Mikael Frausing. På listen nedenfor har du Frausings nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turistlandet" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Turistlandet" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Turistlandet " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Turistlandet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Mikael Frausings bøger

Mikael Frausing har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Mikael Frausing bøger i forskellige formater. Frausings bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turistlandet" af Mikael Frausing

Hos Bog & idé er "Turistlandet" tilgængelig som ebog. Med "Turistlandet" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Frausings serie "100 danmarkshistorier". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Mikael Frausing "Turistlandet"

Hos Bog & idé er "Turistlandet" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Turistlandet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Frausing