Bog & idéMike Stead

Bøger skrevet af Mike Stead

Læs mere om Mike Stead
1 produkter
1 produkter
Angola
AngolaOscar Scafidi
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Angola

Mere om Mike Stead

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger skrevet af Mike Stead. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Steads nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Angola" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Angola" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger skrevet af Mike Stead

Der er to tilgængelige udgivelser af Mike Stead hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Stead som hæftet. Bøgerne af Stead er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Bradt Travel Guides.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Angola" af Mike Stead

Hos Bog & idé er "Angola" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.

Mike Stead "Angola"

Hos Bog & idé er "Angola" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Steads serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mike Stead