Bog & idéMikhail Gorbatjov

Bøger skrevet af Mikhail Gorbatjov

Læs mere om Mikhail Gorbatjov
2 produkter
2 produkter
Min egen historie
STREAM
Min egen historieMikhail Gorbatjov
139,95 DKK
Lydbog
(7)
Min egen historie
Min egen historie
Min egen historieMichail Gorbatjev
119,95 DKK
e-bog
(7)
Min egen historie

Mere om Mikhail Gorbatjov

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Mikhail Gorbatjov. På listen nedenfor ser du de nyeste af Gorbatjovs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MIN EGEN HISTORIE" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min egen historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min egen historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Mikhail Gorbatjov

Du kan finde tre bøger af Mikhail Gorbatjov her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Mikhail Gorbatjov bøger i udvalgte formater. Gorbatjovs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mikhail Gorbatjovs "MIN EGEN HISTORIE"

"MIN EGEN HISTORIE" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Min egen historie" af Mikhail Gorbatjov

"Min egen historie" er tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Min egen historie" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikhail Gorbatjov