Bog & idéMiki Mistrati

Bøger skrevet af Miki Mistrati

Læs mere om Miki Mistrati
5 produkter
5 produkter
Bad standing
Bad standingCarsten Norton
129,95 DKK
EBOG
(17)
Bad standing
Den Hemmelige Tjeneste
Den Hemmelige TjenesteMiki Mistrati
69,00 DKK
EBOG
(0)
Den Hemmelige Tjeneste
Lyset sletter nattens ord
STREAM
Lyset sletter nattens ordMiki Mistrati
79,95 DKK
Lydbog
(8)
Lyset sletter nattens ord
Bad standing
STREAM
Bad StandingCarsten Norton
129,95 DKK
Lydbog
(17)
Bad Standing
Lyset sletter nattens ord
Lyset sletter nattens ord Miki Mistrati
79,95 DKK
EBOG
(8)
Lyset sletter nattens ord

Mere om Miki Mistrati

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Miki Mistrati. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Mistrati.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Hemmelige Tjeneste" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lyset sletter nattens ord" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Lyset sletter nattens ord" udgivet af Politikens Forlag - "Lyset sletter nattens ord" udgivet af Politikens Forlag - "Bad standing" udgivet af Ekstra Bladet

Miki Mistratis bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Miki Mistrati hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Miki Mistrati bøger i flere forskellige formater. Mistratis bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Miki Mistratis "Den Hemmelige Tjeneste"

Hos Bog & idé er "Den Hemmelige Tjeneste" tilgængelig som ebog. Med "Den Hemmelige Tjeneste" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Miki Mistrati "Lyset sletter nattens ord"

"Lyset sletter nattens ord" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Lyset sletter nattens ord" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af JP/Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Miki Mistrati