Bog & idéMikkel Brunvold

Bøger skrevet af Mikkel Brunvold

Læs mere om Mikkel Brunvold
2 produkter
2 produkter
Skriv økonomisk
Skriv økonomiskBrith Vester Jøker
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv økonomisk
Merkantil fagdidaktik
Merkantil fagdidaktikClaus Faber Timm
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Merkantil fagdidaktik

Mere om Mikkel Brunvold

Der findes en del bøger skrevet af Mikkel Brunvold online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Brunvold.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv økonomisk" udgivet af SYSTIME - "Merkantil fagdidaktik" udgivet af Systime

Bøger af Mikkel Brunvold

Mikkel Brunvold har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Brunvolds bøger som hæftet. Bøgerne af Brunvold er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SYSTIME.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skriv økonomisk" af Mikkel Brunvold

"Skriv økonomisk" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SYSTIME, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Merkantil fagdidaktik" af Mikkel Brunvold

Det er muligt at købe Mikkel Brunvolds "Merkantil fagdidaktik" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Brunvold