Bog & idéMikkel Milsgaard

Bøger skrevet af Mikkel Milsgaard

Læs mere om Mikkel Milsgaard
2 produkter
2 produkter
Susan-sagen – På sporet af en barnemorder
STREAM
Susan-sagen – På sporet af en barnemorderMikkel Milsgaard
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Susan-sagen – På sporet af en barnemorder
Susan-sagen – På sporet af en barnemorder
Susan-sagen – På sporet af en barnemorderMikkel Milsgaard
99,95 DKK
EBOG
Susan-sagen – På sporet af en barnemorder

Mere om Mikkel Milsgaard

Der findes en del bøger fra Mikkel Milsgaard til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Milsgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Susan-sagen – På sporet af en barnemorder" udgivet af SAGA Egmont - "Susan-sagen – På sporet af en barnemorder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alverdens spørgsmål om fisk" udgivet af Silhuet - "Susan-sagen" udgivet af Turbine - "Alfred og knylferne" udgivet af Turbine - "Alfred som sørøverkonge" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Mikkel Milsgaard

Mikkel Milsgaard har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Mikkel Milsgaard kommer i flere formater. Bøgerne af Milsgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikkel Milsgaards "Susan-sagen – På sporet af en barnemorder"

"Susan-sagen – På sporet af en barnemorder" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Susan-sagen – På sporet af en barnemorder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mikkel Milsgaard "Susan-sagen – På sporet af en barnemorder"

Det er muligt at købe Mikkel Milsgaards "Susan-sagen – På sporet af en barnemorder" som lydbog. Fordelen ved at have Mikkel Milsgaards "Susan-sagen – På sporet af en barnemorder" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Milsgaard