Bog & idéMikkel Sonne

Bøger skrevet af Mikkel Sonne

Læs mere om Mikkel Sonne
2 produkter
2 produkter
Fifty/fifty
Fifty/fiftyMikkel Sonne
139,95 DKK
EBOG
(1)
Fifty/fifty
Fifty / Fifty
STREAM
Fifty/FiftyMikkel Sonne
89,95 DKK
Lydbog
(3)
Fifty/Fifty

Mere om Mikkel Sonne

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Mikkel Sonne. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Sonne.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fifty/fifty" udgivet af People'sPress - "Fifty / Fifty" udgivet af People'sPress - "Fifty/fifty" udgivet af People’sPress

Mere om Mikkel Sonnes bøger

Du kan finde tre bøger af Mikkel Sonne her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Sonnes bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Sonne er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikkel Sonnes "Fifty/fifty"

Det er muligt at købe Mikkel Sonnes "Fifty/fifty" som ebog. "Fifty/fifty" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Mikkel Sonne "Fifty / Fifty"

Det er muligt at købe Mikkel Sonnes "Fifty / Fifty" som lydbog. Når du køber "Fifty / Fifty" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Sonne