Bog & idéMikkel Thrane Lassen

Bøger skrevet af Mikkel Thrane Lassen

Læs mere om Mikkel Thrane Lassen
6 produkter
6 produkter
Historium
HistoriumRichard Wilkinson & Jo Nelson
299,95 DKK
Hardback
(1)
Historium
Italiens historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Italiens historieJesper Skov
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Italiens historie
Hjælp! Jeg skal skrive SRP
Hjælp! Jeg skal skrive SRPMichael Løhde Andersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Hjælp! Jeg skal skrive SRP
Den europæiske koncert
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den europæiske koncertJesper Skov
458,96 DKK
Hæftet
(1)
Den europæiske koncert
Sjostakovitj
SjostakovitjMikkel Thrane Lassen
349,95 DKK
Hardback
(5)
Sjostakovitj
Hvad rager det os om I lytter?
Hvad rager det os om I lytter?Mikkel Thrane Lassen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Hvad rager det os om I lytter?

Mere om Mikkel Thrane Lassen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Mikkel Thrane Lassen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Italiens historie" udgivet af Alinea - "Historie. Metode - teori - filosofi" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Den europæiske koncert" udgivet af Gyldendal - "Historie. Metode - teori - filosofi" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Hjælp! Jeg skal skrive SRP" udgivet af Alt i Ord - "Italiens historie" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Mikkel Thrane Lassen

Du kan bestille seks bøger af Mikkel Thrane Lassen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Mikkel Thrane Lassen fås i udvalgte formater. Lassens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Italiens historie" af Mikkel Thrane Lassen

Det er muligt at købe Mikkel Thrane Lassens "Italiens historie" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

"Historie. Metode - teori - filosofi" af Mikkel Thrane Lassen

"Historie. Metode - teori - filosofi" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Uddannelse A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Thrane Lassen