Bog & idéMimi Jakobsen

Bøger skrevet af Mimi Jakobsen

Læs mere om Mimi Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Vendepunkter
VendepunkterMimi Jakobsen
129,95 DKK
EBOG
(6)
Vendepunkter
Vendepunkter
STREAM
VendepunkterMimi Jakobsen
129,95 DKK
Lydbog
(6)
Vendepunkter

Mere om Mimi Jakobsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Mimi Jakobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vendepunkter" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Vendepunkter" udgivet af Politikens Forlag - "Vendepunkter" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Mimi Jakobsens bøger

Mimi Jakobsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Mimi Jakobsen bøger i et udvalg af formater. Jakobsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vendepunkter" af Mimi Jakobsen

Det er muligt at købe Mimi Jakobsens "Vendepunkter" som lydbog. Med Mimi Jakobsens "Vendepunkter" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af JP/Politikens Forlag.

Mimi Jakobsen "Vendepunkter"

Hos Bog & idé er "Vendepunkter" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Vendepunkter" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mimi Jakobsen