Bog & idéMiranda Watson

Bøger skrevet af Miranda Watson

Læs mere om Miranda Watson
2 produkter
2 produkter
Operation Red Dragon and the Unthinkable
STREAM
Operation Red Dragon and the UnthinkableMiranda Watson
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Operation Red Dragon and the Unthinkable
Prelude to World War III
STREAM
Prelude to World War IIIMiranda Watson
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Prelude to World War III

Mere om Miranda Watson

Hvis du søger en bog fra Miranda Watson, finder du et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Watson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Prelude to World War III" udgivet af SAGA Egmont - "Operation Red Dragon and the Unthinkable" udgivet af SAGA Egmont

Miranda Watsons bøger

Du kan købe to bøger af Miranda Watson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde Watsons bøger som lydbog. Bøgerne af Watson er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Miranda Watsons "Prelude to World War III"

"Prelude to World War III" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Miranda Watsons "Prelude to World War III" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Operation Red Dragon and the Unthinkable" af Miranda Watson

"Operation Red Dragon and the Unthinkable" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Operation Red Dragon and the Unthinkable" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Miranda Watson