Bog & idéMogens Friis

Bøger skrevet af Mogens Friis

Læs mere om Mogens Friis
1 produkter
1 produkter
Krigsforår
KrigsforårMogens Friis
45,95 DKK
e-bog
(0)
Krigsforår

Mere om Mogens Friis

Mogens Friis har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Krigsforår". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet den på dansk. "Krigsforår" er desuden udgivet i serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mogens Friis' "Krigsforår"

"Krigsforår" kan købes som e-bog. Med "Krigsforår" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Mogens Friis fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Friis