Bog & idéMogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg

Bøger skrevet af Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg

1 produkter
1 produkter
Køreklar Personbil Teoribog 23. udgave
Køreklar Personbil Teoribog 23. udgaveMogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Køreklar Personbil Teoribog 23. udgave

Mere om Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg

Der findes en del bøger fra Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Borg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Køreklar Personbil- 22.udgave" udgivet af Djøf Forlag - "Køreklar Personbil/MC" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg

Der er to tilgængelige bøger af Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Borg fås kun som hæftet. Borgs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Djøf Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borgs "Køreklar Personbil- 22.udgave"

Hos Bog & idé er "Køreklar Personbil- 22.udgave" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg "Køreklar Personbil/MC"

Det er muligt at købe Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borgs "Køreklar Personbil/MC" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Stjernqvist og Lars-Christian Borg