Bog & idéMorten Berthelsen og Cecilia Flagstad

Bøger skrevet af Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad

Læs mere om Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad
1 produkter
1 produkter
Turen går til Israel & Palæstina
Turen går til Israel & PalæstinaMorten Berthelsen og Cecilia Flagstad
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Israel & Palæstina

Mere om Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Flagstads udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Israel & Palæstina" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Israel & Palæstina" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad

Der er to tilgængelige bøger af Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Flagstad fås kun som hæftet. Bøgerne af Flagstad er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Israel & Palæstina" af Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad

Det er muligt at købe Morten Berthelsen og Cecilia Flagstads "Turen går til Israel & Palæstina" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad "Turen går til Israel & Palæstina"

Hos Bog & idé er "Turen går til Israel & Palæstina" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Flagstads serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Berthelsen og Cecilia Flagstad