Bog & idéMorten Dige

Bøger skrevet af Morten Dige

Læs mere om Morten Dige
4 produkter
4 produkter
Tortur
TAENKEPAUSER
TorturMorten Dige
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Tortur
Tortur
TorturMorten Dige
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Tortur
Tortur
TorturMorten Dige
49,95 DKK
PDF
(1)
Tortur
Tortur
TorturMorten Dige
49,95 DKK
PDF
(1)
Tortur

Mere om Morten Dige

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Morten Dige. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Diges bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det gen-skabte menneske" udgivet af Munksgaard - "Tortur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det gen-skabte menneske" udgivet af Munksgaard - "Tortur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tortur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tortur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Morten Diges bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Morten Dige hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Diges bøger kommer i forskellige formater. Dige har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Diges "Det gen-skabte menneske"

"Det gen-skabte menneske" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Morten Dige "Tortur"

Hos Bog & idé er "Tortur" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Tortur" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Dige