Bog & idéMorten Grunwald

Bøger skrevet af Morten Grunwald

Læs mere om Morten Grunwald
4 produkter
4 produkter
Min tid i gule sokker
Min tid i gule sokkerMorten Grunwald
139,95 DKK
EBOG
(1)
Min tid i gule sokker
DET VAR MED VILJE
BOEGERTILSTAERKPRIS
DET VAR MED VILJESusanne Elmark
248,96 DKK
Hardback
(1)
DET VAR MED VILJE
Moon palace
STREAM
Moon palacePaul Auster
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Moon palace
Brooklyn Dårskab
STREAM
Brooklyn dårskabPaul Auster
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Brooklyn dårskab

Mere om Morten Grunwald

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Morten Grunwald. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Grunwald.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort tid" udgivet af Gyldendal - "Kort tid" udgivet af Gyldendal - "Min tid i gule sokker" udgivet af People'sPress - "Min tid i gule sokker" udgivet af People'sPress

Morten Grunwalds bøger

Morten Grunwald har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Grunwalds bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Grunwald er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Grunwalds "Kort tid"

Hos Bog & idé er "Kort tid" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kort tid" af Morten Grunwald

"Kort tid" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Grunwald