Bog & idéMorten Kærså Kærså

Bøger skrevet af Morten Kærså Kærså

Læs mere om Morten Kærså Kærså
1 produkter
1 produkter
Den symfoniske gåde
STREAM
Den symfoniske gådeMorten Kærså Kærså
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Den symfoniske gåde

Mere om Morten Kærså Kærså

Der er blot én bog af Morten Kærså Kærså tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Den symfoniske gåde". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den symfoniske gåde" af Morten Kærså Kærså

Det er muligt at købe Morten Kærså Kærsås "Den symfoniske gåde" som lydbog. Du kan også altid have "Den symfoniske gåde" af Morten Kærså Kærså med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Kærså, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Kærså Kærså