Bog & idéMorten Münster

Bøger skrevet af Morten Münster

Læs mere om Morten Münster
1 produkter
1 produkter
Personlig indflydelse
STREAM
Personlig indflydelseMorten Münster
259,95 DKK
Lydbog
(5)
Personlig indflydelse

Mere om Morten Münster

Der er bare én bog af Morten Münster tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Personlig indflydelse". Den er udgivet af Frydenlund på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Personlig indflydelse" af Morten Münster

"Personlig indflydelse" findes på den digitale boghylde som lydbog. Morten Münsters "Personlig indflydelse" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Dette er en også en fantastisk bog fra Münster, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Münster