Bog & idéMorten Ry

Bøger skrevet af Morten Ry

1 produkter
1 produkter
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysningJens Carl Ry Nielsen
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Anderledes tanker om Leavitt - en klassiker i ny belysning

Mere om Morten Ry

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Morten Ry. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ry.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Muhammed" udgivet af hovedland - "Tanker om organisationsændringer" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Morten Rys bøger

Morten Ry har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Ry som hæftet. Bøgerne af Ry er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Muhammed" af Morten Ry

Hos Bog & idé er "Muhammed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er hovedland, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Morten Ry "Tanker om organisationsændringer"

Hos Bog & idé er "Tanker om organisationsændringer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Ry