Bog & idéMorten Scholz

Bøger skrevet af Morten Scholz

Læs mere om Morten Scholz
1 produkter
1 produkter
Turen går til Florida & Sydøstlige USA
Turen går til Florida & Sydøstlige USAMorten Scholz
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Florida & Sydøstlige USA

Mere om Morten Scholz

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Morten Scholz. På listen nedenfor finder du Scholz' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Florida & Sydøstlige USA" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Florida & Sydøstlige USA" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Florida & det sydøstlige USA " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Florida & Det sydøstlige USA" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Morten Scholz' bøger

Morten Scholz har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Morten Scholz bøger i samtlige formater. Scholz' bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Scholz' "Turen går til Florida & Sydøstlige USA"

"Turen går til Florida & Sydøstlige USA" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Turen går til Florida & Sydøstlige USA" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Florida & Sydøstlige USA" af Morten Scholz

"Turen går til Florida & Sydøstlige USA" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Scholz