Bog & idéMy Laub

Bøger skrevet af My Laub

Læs mere om My Laub
2 produkter
2 produkter
Lad mig være forskruet
STREAM
Lad mig være, forskruetMy Laub
189,95 DKK
Lydbog
(1)
Lad mig være, forskruet
Lad mig være, forskruet
Lad mig være, forskruetMy Laub
199,95 DKK
EBOG
(1)
Lad mig være, forskruet

Mere om My Laub

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af My Laub. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Laub.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lad mig være, forskruet" udgivet af Gads Forlag - "Lad mig være, forskruet" udgivet af Gads Forlag - "Lad mig være, forskruet" udgivet af Gads Forlag

Bøger skrevet af My Laub

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af My Laub hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra My Laub kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Laub er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gads Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lad mig være, forskruet" af My Laub

Det er muligt at købe My Laubs "Lad mig være, forskruet" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lad mig være, forskruet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

My Laub "Lad mig være, forskruet"

Hos Bog & idé er "Lad mig være, forskruet" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Lad mig være, forskruet" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
My Laub