Bog & idéN. Leila Trapp

Bøger skrevet af N. Leila Trapp

Læs mere om N. Leila Trapp
4 produkter
4 produkter
Tænkepauser 85-96
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkepauser 85-96Jørn Borup
424,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 85-96
Eksperter
EksperterN. Leila Trapp
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Eksperter
Eksperter
EksperterN. Leila Trapp
49,95 DKK
EBOG
(1)
Eksperter
Eksperter
EksperterN. Leila Trapp
49,95 DKK
EBOG
(1)
Eksperter

Mere om N. Leila Trapp

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af N. Leila Trapp. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eksperter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Eksperter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Eksperter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af N. Leila Trapp

Du kan finde tre bøger af N. Leila Trapp her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. -s bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Eksperter" af N. Leila Trapp

Hos Bog & idé er "Eksperter" tilgængelig som lydbog. N. Leila Trapps "Eksperter" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

N. Leila Trapp "Eksperter"

"Eksperter" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Eksperter" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
N. Leila Trapp