Bog & idéN. V. Gogol

Bøger skrevet af N. V. Gogol

Læs mere om N. V. Gogol
6 produkter
6 produkter
Næsen
NæsenN. V. Gogol
99,95 DKK
EBOG
(0)
Næsen
Maleriet
MalerietNikolaj Gogol
23,95 DKK
e-bog
(0)
Maleriet
Kappen
KappenN. V. Gogol
69,95 DKK
EBOG
(0)
Kappen
Taras Bulba
Taras BulbaN. V. Gogol
39,95 DKK
EBOG
(0)
Taras Bulba
Døde sjæle
Døde sjæleNikolaj Gogol
33,95 DKK
e-bog
(2)
Døde sjæle
Taras Bulba
Taras BulbaNikolaj Gogol
33,95 DKK
e-bog
(0)
Taras Bulba

Mere om N. V. Gogol

Der findes forskellige bøger af N. V. Gogol til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gogols bogudgivelser.
Bøgerne fra N. V. Gogol udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kappen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Næsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Taras Bulba" udgivet af SAGA Egmont - "Taras Bulba" udgivet af SFA-89 - "Revisoren" udgivet af LFL's Bladfond¤SFA-89 - "Døde sjæle" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Taras Bulba" udgivet af eBibliotek 1800 - "Kappen" udgivet af eBibliotek 1800 - "Revisoren" udgivet af Bjørnager Media - "Revisoren" udgivet af Bjørnager Media - "Maleriet" udgivet af SFA-89 - "Aftener på en gård nær Dikanka" udgivet af eBibliotek 1800 - "Døde sjæle" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af SFA-89

Bøger af N. V. Gogol

N. V. Gogol har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Gogols bøger fås i flere forskellige formater. Gogol har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kappen" af N. V. Gogol

"Kappen" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kappen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Næsen" af N. V. Gogol

Hos Bog & idé er "Næsen" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Næsen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
N. V. Gogol