Bog & idéNadja Pass

Bøger skrevet af Nadja Pass

Læs mere om Nadja Pass
4 produkter
4 produkter
Borgerlyst
BorgerlystAndreas Lloyd og Nadja Pass
239,95 DKK
Paperback
(0)
Borgerlyst
Sociale medier
Sociale medierNadja Pass
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociale medier
Genopbyggerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
GenopbyggerneNadja Pass
298,95 DKK
Hæftet
(0)
Genopbyggerne
Samtalesaloner
BOEGERTILSTAERKPRIS
SamtalesalonerAndreas Lloyd
180,95 DKK
Paperback
(0)
Samtalesaloner

Mere om Nadja Pass

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Nadja Pass online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pass.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Borgerlyst" udgivet af Borgerlyst - "Hverdagshacks" udgivet af Center for Offentlig Innovation - "Samtalesaloner" udgivet af Borgerlyst - "Sociale medier" i serien "Gyldendal viden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Nadja Pass

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Nadja Pass hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Pass' bøger fås i udvalgte formater. Pass har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Borgerlyst" af Nadja Pass

Hos Bog & idé er "Borgerlyst" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Borgerlyst, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Hverdagshacks" af Nadja Pass

Hos Bog & idé er "Hverdagshacks" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Pass, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Center for Offentlig Innovation, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nadja Pass