Bog & idéNanna Bay

Bøger skrevet af Nanna Bay

Læs mere om Nanna Bay
2 produkter
2 produkter
Perfekte menneske
Perfekte menneskeNanna Bay
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Perfekte menneske
Sex, krop og kærlighed
Sex, krop og kærlighedNanna Bay
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Sex, krop og kærlighed

Mere om Nanna Bay

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Nanna Bay. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bays udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sex, krop og kærlighed" i serien "Gyldendal viden" udgivet af Gyldendal - "Perfekte menneske" i serien "Gyldendal viden" udgivet af Gyldendal

Mere om Nanna Bays bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nanna Bay hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Bay som hæftet. Bays bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sex, krop og kærlighed" af Nanna Bay

"Sex, krop og kærlighed" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Bays serie "Gyldendal viden". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Perfekte menneske" af Nanna Bay

Hos Bog & idé er "Perfekte menneske" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bays serie "Gyldendal viden". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nanna Bay