Bog & idéNatasa Dragnic

Bøger skrevet af Natasa Dragnic

Læs mere om Natasa Dragnic
1 produkter
1 produkter
Hver dag, hver time
STREAM
Hver dag, hver timeNatasa Dragnic
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Hver dag, hver time

Mere om Natasa Dragnic

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Natasa Dragnic. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dragnic.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hver dag, hver time" udgivet af Gyldendal - "Hver dag, hver time" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Natasa Dragnic

Natasa Dragnic har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Natasa Dragnic kan købes i samtlige formater. Dragnics bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hver dag, hver time" af Natasa Dragnic

Hos Bog & idé er "Hver dag, hver time" tilgængelig som lydbog. Natasa Dragnics "Hver dag, hver time" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Hver dag, hver time" af Natasa Dragnic

Hos Bog & idé er "Hver dag, hver time" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Natasa Dragnic