Bog & idéNathalie Quintane

Bøger skrevet af Nathalie Quintane

2 produkter
2 produkter
Tomater
TomaterNathalie Quintane
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Tomater
Fire franske digtere
Fire franske digtereMerete Nissen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fire franske digtere

Mere om Nathalie Quintane

Der er flere bøger skrevet af Nathalie Quintane til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Quintanes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tomater" udgivet af Antipyrine8000 - "Fire franske digtere" i serien "Legenda" udgivet af Forfatterskolen

Bøger skrevet af Nathalie Quintane

Nathalie Quintane har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille Quintanes bøger som hæftet. Quintanes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nathalie Quintanes "Tomater"

Hos Bog & idé er "Tomater" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine8000.

Nathalie Quintane "Fire franske digtere"

"Fire franske digtere" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Legenda". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forfatterskolen.
Detaljer
Fulde navn:
Nathalie Quintane