Bog & idéNiccolò Ammaniti

Bøger skrevet af Niccolò Ammaniti

Læs mere om Niccolò Ammaniti
2 produkter
2 produkter
Io e te, ER C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Io e te, ER CNiccolo Ammaniti
119,96 DKK
Hæftet
(0)
Io e te, ER C
Io non ho paura, ER C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Io non ho paura, ER CNiccolo Ammaniti
127,96 DKK
Hæftet
(0)
Io non ho paura, ER C

Mere om Niccolò Ammaniti

Der findes mange bøger fra Niccolò Ammaniti til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Ammanitis seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Niccolò Ammaniti findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Io e te, ER C" i serien "Easy readers¤Classics C" udgivet af Easy Readers - "Velkommen til festen" udgivet af Gyldendal - "På Herrens mark" udgivet af Gyldendal - "Io non ho paura, ER C" i serien "Easy readers¤Facili da leggere C" udgivet af Easy Readers - "Io e te" i serien "Easy readers¤Facili letture¤Contemporàneo B" udgivet af Easy Readers

Mere om Niccolò Ammanitis bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Niccolò Ammaniti hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Ammaniti som hæftet. Niccolò Ammaniti bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Io e te, ER C" af Niccolò Ammaniti

"Io e te, ER C" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Easy readers¤Classics C". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på ita.

Niccolò Ammaniti "Velkommen til festen"

Det er muligt at købe Niccolò Ammanitis "Velkommen til festen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Niccolò Ammaniti