Bog & idéNiccolo Ammaniti

Bøger skrevet af Niccolo Ammaniti

Læs mere om Niccolo Ammaniti
2 produkter
2 produkter
Io e te, ER C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Io e te, ER CNiccolo Ammaniti
144,95 DKK
Hæftet
(0)
Io e te, ER C
Io non ho paura, ER C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Io non ho paura, ER CNiccolo Ammaniti
153,95 DKK
Hæftet
(0)
Io non ho paura, ER C

Mere om Niccolo Ammaniti

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger skrevet af Niccolo Ammaniti. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ammaniti.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ita.
- "Io e te, ER C" i serien "Easy readers¤Classics C" udgivet af Easy Readers - "Io non ho paura, ER C" i serien "Easy readers¤Facili da leggere C" udgivet af Easy Readers - "Io e te " i serien "Easy readers¤Facili letture¤Contemporàneo B" udgivet af Easy Readers

Bøger skrevet af Niccolo Ammaniti

Niccolo Ammaniti har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Ammaniti som hæftet. Ammaniti har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Easy Readers.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niccolo Ammanitis "Io e te, ER C"

Det er muligt at købe Niccolo Ammanitis "Io e te, ER C" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Easy readers¤Classics C". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på ita.

"Io non ho paura, ER C" af Niccolo Ammaniti

"Io non ho paura, ER C" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Easy readers¤Facili da leggere C". Bogen kan købes hos Bog & idé på ita og er publiceret af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Niccolo Ammaniti