Bog & idéNicolai Lilin

Bøger skrevet af Nicolai Lilin

Læs mere om Nicolai Lilin
2 produkter
2 produkter
Sibirisk opdragelse
Sibirisk opdragelseNicolai Lilin
139,95 DKK
EBOG
(4)
Sibirisk opdragelse
Sibirisk opdragelse
STREAM
Sibirisk opdragelseNicolai Lilin
89,95 DKK
Lydbog
(4)
Sibirisk opdragelse

Mere om Nicolai Lilin

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Nicolai Lilin. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Lilin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sibirisk opdragelse" udgivet af People'sPress - "Sibirisk opdragelse" udgivet af People'sPress - "Sibirisk opdragelse" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Nicolai Lilin

Du kan finde tre bøger af Nicolai Lilin her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Nicolai Lilin kan købes i flere forskellige formater. Lilins bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nicolai Lilins "Sibirisk opdragelse"

"Sibirisk opdragelse" findes på den digitale boghylde som ebog. "Sibirisk opdragelse" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sibirisk opdragelse" af Nicolai Lilin

Hos Bog & idé er "Sibirisk opdragelse" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Sibirisk opdragelse" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Nicolai Lilin