Bog & idéNikolaj Tarp

Bøger skrevet af Nikolaj Tarp

Læs mere om Nikolaj Tarp
4 produkter
4 produkter
Ronnie
BOEGERTILSTAERKPRIS
RonnieNikolaj Tarp
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Ronnie
Dagsbillet til Skyggeland
Dagsbillet til SkyggelandNikolaj Tarp
129,95 DKK
EBOG
(0)
Dagsbillet til Skyggeland
Fortællingens anatomi
Fortællingens anatomiNikolaj Tarp
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Fortællingens anatomi
Fortællingens anatomi
Fortællingens anatomiNikolaj Tarp
149,95 DKK
e-bog
(0)
Fortællingens anatomi

Mere om Nikolaj Tarp

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Nikolaj Tarp online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Tarp.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dagsbillet til Skyggeland" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Dagsbillet til Skyggeland" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ronnie" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Fortællingens anatomi" udgivet af mellemgaard - "Fortællingens anatomi" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Nikolaj Tarps bøger

Nikolaj Tarp har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Nikolaj Tarp fås i udvalgte formater. Tarps bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dagsbillet til Skyggeland" af Nikolaj Tarp

Hos Bog & idé er "Dagsbillet til Skyggeland" tilgængelig som ebog. "Dagsbillet til Skyggeland" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Nikolaj Tarp "Dagsbillet til Skyggeland"

Det er muligt at købe Nikolaj Tarps "Dagsbillet til Skyggeland" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Tarp