Bog & idéNikolaj Vraa

Bøger skrevet af Nikolaj Vraa

2 produkter
2 produkter
Gustav - mit sande jeg
Gustav - mit sande jegNikolaj Vraa
69,00 DKK
e-bog
(1)
Gustav - mit sande jeg
Gustav - mit sande jeg
STREAM
Gustav, mit sande jegNikolaj Vraa
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Gustav, mit sande jeg

Mere om Nikolaj Vraa

Hvis du mangler en bog fra Nikolaj Vraa, ser du et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Vraas nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gustav, mit sande jeg" udgivet af Saga - "Gustav - mit sande jeg" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gustav, mit sande jeg" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gustav Salinas" udgivet af People’sPress - "Gustav" udgivet af Bogkompagniet

Mere om Nikolaj Vraas bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Nikolaj Vraa hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Nikolaj Vraa kommer i et udvalg af formater. Vraas bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nikolaj Vraas "Gustav, mit sande jeg"

"Gustav, mit sande jeg" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Gustav - mit sande jeg" af Nikolaj Vraa

Det er muligt at købe Nikolaj Vraas "Gustav - mit sande jeg" som e-bog. Hvis du køber "Gustav - mit sande jeg" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Vraa