Bog & idéNils Ufer

Bøger skrevet af Nils Ufer

Læs mere om Nils Ufer
1 produkter
1 produkter
Den nøgne journalist
Den nøgne journalistNils Ufer
66,00 DKK
PDF
(0)
Den nøgne journalist

Mere om Nils Ufer

Der er flere bøger af Nils Ufer til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Ufer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den nøgne journalist" udgivet af Ajour - "Den nøgne journalist" i serien "Journalistikkens klassikerserie" udgivet af Ajour

Mere om Nils Ufers bøger

Nils Ufer har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Ufers bøger kommer i samtlige formater. Ufers bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Ajour.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nils Ufers "Den nøgne journalist"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Ufer, kan du godt glæde dig. Det er Ajour, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den nøgne journalist" af Nils Ufer

Det er muligt at købe Nils Ufers "Den nøgne journalist" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Ufer, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "Journalistikkens klassikerserie". Det er Ajour, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nils Ufer