Bog & idéNina Faurby

Bøger skrevet af Nina Faurby

1 produkter
1 produkter
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, OmanLouise Alkjær og Nina Faurby
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman

Mere om Nina Faurby

Nina Faurby har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Faurby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Nina Faurby

Du kan købe to bøger af Nina Faurby her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Faurbys bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Faurby er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nina Faurbys "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman"

Hos Bog & idé er "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Nina Faurby "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman"

Det er muligt at købe Nina Faurbys "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Faurby