Bog & idéNina Ullmann

Bøger skrevet af Nina Ullmann

4 produkter
4 produkter
Pigerne fra nord
Pigerne fra nordNina Ullmann
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Pigerne fra nord
Pigerne fra nord
Pigerne fra nordNina Ullmann
109,95 DKK
e-bog
(1)
Pigerne fra nord
Balladen om Elena
Balladen om ElenaNina Ullmann
69,95 DKK
EBOG
(0)
Balladen om Elena
Balladen om Elena
STREAM
Balladen om ElenaNina Ullmann
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Balladen om Elena

Mere om Nina Ullmann

Der er flere forskellige bøger fra Nina Ullmann tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Ullmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigerne fra nord" udgivet af Byens - "Pigerne fra nord" udgivet af Byens Forlag - "Balladen om Elena" udgivet af Eksistensen - "Balladen om Elena" udgivet af Lytteratur - "Balladen om Elena" udgivet af ALFA

Nina Ullmanns bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Nina Ullmann hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Nina Ullmann kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Ullmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pigerne fra nord" af Nina Ullmann

"Pigerne fra nord" kan købes som e-bog. "Pigerne fra nord" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Byens, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Nina Ullmann "Pigerne fra nord"

Det er muligt at købe Nina Ullmanns "Pigerne fra nord" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Byens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Ullmann