Bog & idéNina Vedel-Petersen

Bøger skrevet af Nina Vedel-Petersen

Læs mere om Nina Vedel-Petersen
4 produkter
4 produkter
Din teenager skal coaches, ikke opdrages
Din teenager skal coaches, ikke opdragesArne Nielsson
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Din teenager skal coaches, ikke opdrages
Din teenager skal coaches, ikke opdrages
Din teenager skal coaches, ikke opdragesArne Nielsson
139,95 DKK
EBOG
(0)
Din teenager skal coaches, ikke opdrages
En fynsk vulkan - en hyldestbog til Ove Sprogøe
STREAM
En fynsk vulkan - en hyldestbog til Ove SprogøeNina Vedel-Petersen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
En fynsk vulkan - en hyldestbog til Ove Sprogøe
Forstå din datters verden
Forstå din datters verdenNina Vedel-Petersen
139,95 DKK
EBOG
(1)
Forstå din datters verden

Mere om Nina Vedel-Petersen

Der er flere bøger fra Nina Vedel-Petersen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Vedel-Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En fynsk vulkan - en hyldestbog til Ove Sprogøe" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forstå din datters verden" udgivet af People'sPress - "Forstå din datters verden" udgivet af People’sPress

Nina Vedel-Petersens bøger

Nina Vedel-Petersen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Nina Vedel-Petersen bøger i flere forskellige formater. Vedel-Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Vedel-Petersens "En fynsk vulkan - en hyldestbog til Ove Sprogøe"

Det er muligt at købe Nina Vedel-Petersens "En fynsk vulkan - en hyldestbog til Ove Sprogøe" som lydbog. Med Nina Vedel-Petersens "En fynsk vulkan - en hyldestbog til Ove Sprogøe" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Forstå din datters verden" af Nina Vedel-Petersen

Det er muligt at købe Nina Vedel-Petersens "Forstå din datters verden" som ebog. Hvis du køber "Forstå din datters verden" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Vedel-Petersen