Bog & idéOle Brandenburg og Tommy Jervidal

Bøger skrevet af Ole Brandenburg og Tommy Jervidal

Læs mere om Ole Brandenburg og Tommy Jervidal
1 produkter
1 produkter
Århusbugten: Natur og mennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Århusbugten: Natur og menneskerArne Christiansen
273,86 DKK
Hardback
(0)
Århusbugten: Natur og mennesker

Mere om Ole Brandenburg og Tommy Jervidal

Ole Brandenburg og Tommy Jervidal har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Århusbugten: Natur og mennesker". Det er Århus Byhistorisk Fond, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Brandenburg og Tommy Jervidals "Århusbugten: Natur og mennesker"

Hos Bog & idé er "Århusbugten: Natur og mennesker" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Århus Byhistorisk Fond, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ole Brandenburg og Tommy Jervidal skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Brandenburg og Tommy Jervidal