Bog & idéOle Bruun

Bøger skrevet af Ole Bruun

Læs mere om Ole Bruun
1 produkter
1 produkter
Fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland
Fantastiske fodboldoplevelser i TysklandSvend Pedersen
299,95 DKK
Hardback
(1)
Fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland

Mere om Ole Bruun

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Ole Bruun. På listen nedenfor ser du de nyeste af Bruuns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematik til erhvervsøkonomi" udgivet af Samfundslitteratur - "Juraspecialet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Juraspecialet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Spillet om spilleren" udgivet af Turbine - "Kinesiske perspektiver" udgivet af Systime - "Juraspecialet en håndbog" udgivet af Djøf Forlag - "Erindringer om et liv med dukker" udgivet af Drama

Bøger af Ole Bruun

Du kan finde syv bøger af Ole Bruun her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bruuns bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Bruun er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Bruuns "Matematik til erhvervsøkonomi"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Ole Bruun. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ole Bruun "Juraspecialet"

Det er muligt at købe Ole Bruuns "Juraspecialet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Bruun