Bog & idéOle Carsten Pedersen

Bøger skrevet af Ole Carsten Pedersen

Læs mere om Ole Carsten Pedersen
1 produkter
1 produkter
Mail på arbejde
Mail på arbejdeOle Carsten Pedersen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Mail på arbejde

Mere om Ole Carsten Pedersen

Ole Carsten Pedersen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mail og mennesker" udgivet af Børsens Forlag - "Mail på arbejde" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen

Bøger skrevet af Ole Carsten Pedersen

Du kan købe to bøger af Ole Carsten Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Ole Carsten Pedersen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Carsten Pedersens "Mail og mennesker"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Ole Carsten Pedersen. Det er Børsens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mail på arbejde" af Ole Carsten Pedersen

Det er muligt at købe Ole Carsten Pedersens "Mail på arbejde" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Mail på arbejde" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Pedersens serie "Kort til viden". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Børsen.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Carsten Pedersen