Bog & idéOle Feldbæk

Bøger skrevet af Ole Feldbæk

Læs mere om Ole Feldbæk
1 produkter
1 produkter
Danmarks historie
Danmarks historieOle Feldbæk
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Danmarks historie

Mere om Ole Feldbæk

Der er mange bøger skrevet af Ole Feldbæk på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Feldbæks bogudgivelser.
Bøgerne fra Ole Feldbæk kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1-6" udgivet af Gyldendal - "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1-6" udgivet af Gyldendal - "Dansk søfarts historie, 1720-1814, Bind 3" udgivet af Gyldendal - "Dansk Udenrigspolitiks Historie" udgivet af Gyldendal - "Dansk Udenrigspolitiks Historie 2" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals bog om Danmarks historie" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals bog om Danmarks historie" udgivet af Gyldendal - "The Battle of Copenhagen 1801" udgivet af Pen & Sword Military - "Magtspillet" udgivet af Det Kongelige Bibliotek - "Danmarks historie" i serien "Gyldendals fagbogsdesign" udgivet af Gyldendal

Ole Feldbæks bøger

Du kan finde ti bøger af Ole Feldbæk her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Feldbæks bøger kommer i flere formater. Feldbæk har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Feldbæks "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1-6"

Hos Bog & idé er "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1-6" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ole Feldbæk "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1-6"

Hos Bog & idé er "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1-6" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Feldbæk