Bog & idéOle Lauridsen

Bøger skrevet af Ole Lauridsen

Læs mere om Ole Lauridsen
4 produkter
4 produkter
Hjernen og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjernen og læringOle Lauridsen
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjernen og læring
Læring i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring i praksisOle Lauridsen
110,46 DKK
Hæftet
(1)
Læring i praksis
Lånt identitet
STREAM
Lånt identitetFinn Ulf Grabowski
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Lånt identitet
Fokus på læring 3.0
Fokus på læring 3.0Ole Lauridsen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Fokus på læring 3.0

Mere om Ole Lauridsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Ole Lauridsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lauridsens seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Ole Lauridsens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog" udgivet af G.E.C. Gads forlag - "Læring i praksis" i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag. i samarbejde med Danmarks Lærerforening. og Frie Skolers Lærerforening - "Læring i praksis " i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag. i samarbejde med Danmarks Lærerforening. og Frie Skolers Lærerforening - "Læring i praksis" i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag¤i samarbejde med Danmarks Lærerforening¤og Frie Skolers Lærerforening - "Fokus på læring" udgivet af Akademisk Forlag - "Hjernen og læring" udgivet af Akademisk Forlag - "Fokus på læring 3.0" udgivet af Akademisk Forlag - "Dansk-Tysk Erhvervsordbog" i serien "Gyldendals erhvervsordbøger¤Gyldendals Fagordbøger" udgivet af Gyldendal - "Tysk-Dansk Erhvervsordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ole Lauridsen

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Ole Lauridsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Lauridsens bøger kommer i flere formater. Ole Lauridsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Lauridsens "Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog"

"Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog" er tilgængelig online som cd-rom. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Lauridsen, kan du godt glæde dig. Det er G.E.C. Gads forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på mul.

"Læring i praksis" af Ole Lauridsen

Hos Bog & idé er "Læring i praksis" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Læring i praksis" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Lauridsens serie "Pædagogisk rækkevidde". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag. i samarbejde med Danmarks Lærerforening. og Frie Skolers Lærerforening.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Lauridsen