Bog & idéOle Schleicher

Bøger skrevet af Ole Schleicher

Læs mere om Ole Schleicher
1 produkter
1 produkter
Varme Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Varme StåbiJohn Frederiksen
674,96 DKK
Indbundet
(0)
Varme Ståbi

Mere om Ole Schleicher

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Ole Schleicher. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schleichers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Ole Schleicher

Du kan købe to bøger af Ole Schleicher her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Schleichers bøger fås kun som indbundet. Schleichers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Varme Ståbi" af Ole Schleicher

Hos Bog & idé er "Varme Ståbi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Varme Ståbi" af Ole Schleicher

"Varme Ståbi" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Schleicher