Bog & idéOle Winckler Andersen

Bøger skrevet af Ole Winckler Andersen

Læs mere om Ole Winckler Andersen
1 produkter
1 produkter
Hjælper vi?
Hjælper vi?Ole Winckler Andersen
311,95 DKK
PDF
(0)
Hjælper vi?

Mere om Ole Winckler Andersen

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger skrevet af Ole Winckler Andersen. På listen nedenfor har du Andersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjælper vi?" i serien "Studier i global politik og sikkerhed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Hjælper vi?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Ole Winckler Andersens bøger

Ole Winckler Andersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Ole Winckler Andersen fås i forskellige formater. Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Winckler Andersens "Hjælper vi?"

Hos Bog & idé er "Hjælper vi?" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Ole Winckler Andersen. Bogen er en del af serien "Studier i global politik og sikkerhed". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Ole Winckler Andersen "Hjælper vi?"

Det er muligt at købe Ole Winckler Andersens "Hjælper vi?" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Winckler Andersen