Bog & idéOleg Grabar

Bøger skrevet af Oleg Grabar

1 produkter
1 produkter
Alhambra
AlhambraOleg Grabar
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Alhambra

Mere om Oleg Grabar

Hvis du mangler en bog af Oleg Grabar, ser du et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Grabar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alhambra" i serien "Carsten Niebuhr biblioteket." udgivet af Vandkunsten - "Alhambra" i serien "Carsten Niebuhr biblioteket" udgivet af Vandkunsten

Bøger af Oleg Grabar

Der er to tilgængelige udgivelser af Oleg Grabar hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Oleg Grabar kommer i et udvalg af formater. Grabar har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Vandkunsten.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Alhambra" af Oleg Grabar

Det er muligt at købe Oleg Grabars "Alhambra" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Grabars serie "Carsten Niebuhr biblioteket.". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vandkunsten.

Oleg Grabar "Alhambra"

Hos Bog & idé er "Alhambra" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Grabars serie "Carsten Niebuhr biblioteket". Det er Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Oleg Grabar